Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.27. - Tuesday, Ákos, Bátor napja van.

Kormányhivatalok

Átadták a 305. kormányablakot

2019. October 23. 12:40
Átadták a 305. kormányablakot

A Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén adták át az ország háromszázötödik kormányablakát. Az ünnepségen Orbán Balázs parlamenti és stratégiai államtitkár kiemelte: az állampolgárok teljes körű, ügyfélközpontú kiszolgálása a cél a kormányablakokban.

Orbán Balázs az átadáson hangsúlyozta, hogy a kormányablakok kiemelten fontosak a magyar közigazgatás szempontjából, hiszen az állampolgárok itt találkoznak először az állammal. A megye tizennyolcadik kormányablakát egy korábban általános iskolaként működő, több mint száz éves épületben alakították ki a Dózsa György úton.

 

Átadták a 305. kormányablakot - fotó: Ligeti Edina

 

A felújítást és átépítést Lajosmizse Város Önkormányzata nagyobb részben saját forrásból, illetve uniós pályázati forrásból finanszírozta, összesen 130 millió forint értékben. Az intézmény bútorzatát, belső infrastruktúráját és a kivitelezés közben felmerült tetőfelújítást a Miniszterelnökség 30 millió forintos támogatása fedezte. Az átadáson részt vett Salacz László országgyűlési képviselő, Basky András, Lajosmizse polgármestere és Kovács Ernő kormánymegbízott is.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu