Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.23. - Friday, Alfréd napja van.

Kormányhivatalok

A közigazgatásban is sikerült megvalósítanunk a hatékonyságot - interjú dr.Tarnai Richárddal

2012. November 21. 19:14
A közigazgatásban is sikerült megvalósítanunk a hatékonyságot - interjú dr.Tarnai Richárddal
A Jó Állam - 2013' Járások és kormányablakok című konferencián Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott is részt vett, és nyilatkozott a Belföldi Híreknek.

"A közigazgatás átalakításának lényege az emberek életének könnyebbé tétele. Ennek utolsó nagy lépésénél járunk, a járások kialakításánál. Közel egy éves egyeztetési folyamaton vagyunk túl" - mondta Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest Megyei Kormányhivatal vezetője. "Pest megyében minden egyes helyszínre ellátogattam, civil és lakossági fórumokat hívtunk össze, hogy a polgármesterek és az ott lakó emberek felmerülő kérdéseire válaszolni tudjunk" - emlékezett vissza Dr. Tarnai Richárd.Bár tapasztalatokról értelemszerűen még nem tudunk beszámolni, a jelek nagyon jók, hiszen felkészült munkatársak állnak rendelkezésre, akik az elmúlt években, évtizedekben is ezt a munkát végezték, csak ezentúl nem önkormányzati , hanem állami alkalmazottként fogják végezni - fejtette ki Pest megye kormánymegbízottja.

Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott,

Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest Megyei Kormányhivatal vezetője is részt vett a Jó Állam - 2013' Járások és kormányablakok című konferenciánA hatékonyság egy korábban nem igazán alkalmazott, azonban rendkívül szükséges fogalom és megvalósítandó gyakorlat. Hiszen azom dolgozunk, hogy különösebb anyagi ráfordítás nélkül, ugyanazokkal a munkatársakkal jobb teljesítményt hogyan tudunk elérni? Ebbe az iránybí kívánunk továbbra is haladni az államigazgatás területén is - zárta interjúját Dr. Tarnai Richárd.


MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu