Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.15. - Monday, Henrik napja van.

Kormányhivatalok

A 21. századnak megfelelő színvonalon intézhetik az állampolgárok ügyeit a kormányhivatal dolgozói

2015. July 08. 14:47
A 21. századnak megfelelő színvonalon intézhetik az állampolgárok ügyeit a kormányhivatal dolgozói

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal karcagi járási hivatalának korszerűsítését azért hagyta jóvá a kormány, hogy a 21. századnak megfelelő színvonalon intézhessék az állampolgárok ügyeit a kormányhivatal dolgozói - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az átadón.

A kormány kiemelt beruházássá nyilvánította a karcagi járási hivatal korszerűsítését, amelynek során klimatizálás és akadálymentesítés is történt. Fazekas Sándor  elmondta: 250 millió forintos beruházás keretében korszerűsített új épületben folytathatja munkáját a kormányhivatal négy osztályának - élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi, építésügyi, földhivatal, népegészségügyi - 35 alkalmazottja. Kállai Mária megyei kormánymegbízott azt mondta, a cél az ügyfélközpontú, hatékony, egyszerű, gyors és eredményes közigazgatás.
 

 

Kormányhivatal, Kormányablak

 

Befejeződött a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal karcagi járási hivatalának korszerűsítése

 
Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára hozzátette: 2010-ben, amikor az Orbán-kormány újrakezdte tevékenységét, az egyik fontos feladat az volt, hogy tartalmilag és formailag is megújítsák az államot. Elmondása szerint ezt lépésről lépésre meg is valósították az elmúlt időszakban. Kitért arra is, hogy felére csökkent a minisztériumok száma, létrehozták a területi igazgatás közbenső centrumait, a kormányhivatalokat, és kialakították a járási hivatalokat.


MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu