Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.29. - Wednesday, Magdolna napja van.

Keleti Nyitás hírek

Fazekas Sándor Koszuge Dzsunicsi japán nagykövettel találkozott

2016. March 03. 08:44
Fazekas Sándor Koszuge Dzsunicsi japán nagykövettel találkozott

Fazekas Sándor Koszuge Dzsunicsi japán nagykövettel találkozott, a találkozón a két ország mezőgazdasági együttműködéséről beszéltek. A látogatás során a felek kölcsönösen biztosították egymást szoros együttműködési szándékukról, többek közt az élelmiszer promóció és az agrárkereskedelem területén.

Koszuge Dzsunicsi japán nagykövet elmondta, Japánban jelenleg is nagy népszerűségnek örvendenek a prémium kategóriás magyar élelmiszerek, úgymint a mangalica húsból készült termékek, amelyeket számos étterem kínálatában megtalálhatnak a japán fogyasztók. Ezen kívül jelentős kereskedelmi forgalmat bonyolít le hazánk a sertéshús, libamáj, bor, és méz termékpályák esetében.

 

Fazekas Sándor, Koszuge Dzsunicsi japán nagykövet

Fazekas Sándor Koszuge Dzsunicsi japán nagykövettel találkozott

 

 

A magyar élelmiszeripar távol-keleti sikere nagy elismerés a szakma számára, hiszen a japán fogyasztók rendkívül kifinomult étkezési szokásai miatt ezen a piacon csak a nagy hozzáadott értékű, kiváló minőségű termékeknek van létjogosultsága. Ezen termékek megismertetését hivatott elősegíteni a FOODEX JAPAN 2016 magyar standja, amely idén 100 négyzetmétert meghaladó területen helyezkedik el.

 

FM/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu