Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.04.07. - kedd, Herman napja van.

Kék hírek

Ütközött, majd elmenekült a baleset helyszínéről

2019. november 21. 13:00
Ütközött, majd elmenekült a baleset helyszínéről

A nagykanizsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát a közelmúltban - adta hírül a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 29 éves nő még áprilisban közlekedett személygépkocsival a 70831-es számú úton az M7-es autópálya bal pályatest felhajtójának irányába. Amikor a 70830-as számú út körforgalmi kereszteződéséhez ért, akkor nem biztosított elsőbbséget a körforgalomban Skoda típusú személygépkocsival közlekedő pilisszántói férfi részére, és összeütköztek. Az ütközés után a Skoda a körforgalom közepén lévő füves területre sodródva állt meg, a Volkswagen vezetője a helyszínről megállás nélkül elhajtott úgy, hogy nem győződött meg arról, hogy a baleset során valaki megsérült-e, vagy segítségnyújtásra szorul-e. A Skoda személygépkocsiban utazó négy személy - köztük egy gyermekkorú - nem sérült meg.

Adatgyűjtést követően a rendőrök húsz perc múlva, a több kilométerre lévő Csónakázó-tó melletti parkolóban megtalálták a balesetet okozó járművet, és annak vezetőjét is. A nővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt jelzett, ezért további mintavételre előállították.

Az eljárás során a nagykanizsai rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség és cserbenhagyás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nőt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

N.O.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu