Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.06.06. - szombat, Norbert napja van.

Kék hírek

Tizenéves tolvajt fogtak el

2019. november 06. 12:00
Tizenéves tolvajt fogtak el

A kecskeméti rendőrök szombat éjjel elfogták azt a tinédzsert, aki korábban Lajosmizséről elvitt egy nyitott állapotban lévő autót – közölte honlapján a rendőrség.

Információk szerint egy helybéli férfi bejelentést tett a minap a Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrsén, mert ismeretlen tettes eltulajdonított a háza elől egy személygépkocsit. A nyomozók elrendelték a jármű körözését, ezzel egyidejűleg megkezdték a felkutatását.
Ennek eredményeként a rendőrség az 5-ös számú főúton ellenőrzés alá vonta az autót, amelyet egy 15 éves fiú vezetett. A fiatalkorú elmondta, hogy a kocsit még éjjel vitte el a tulajdonos háza elől, mert szeret vezetni, és csupán autókázni akart.
A kecskeméti rendőrök a tinédzsert előállították, és további intézkedés céljából átadták a lajosmizsei nyomozóknak, akik őt jármű önkényes elvétele bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Mivel a fiú további, korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekményekkel is gyanúsítható, a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
A kecskeméti rendőrök a fiatalkorú ellen engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt külön eljárást kezdeményeztek.

N. O.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu