Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.11. - szombat, Nóra, Lili napja van.

Kék hírek

Tetten érték lopás közben

2019. november 29. 13:00
Tetten érték lopás közben

A kunszentmiklósi rendőrök őrizetbe vették azt a két helyi férfit, akik a gyanú szerint több millió forint értékű műszaki cikket akartak ellopni - közölte a rendőrség.

 

A férfiak megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy a napokban megjelentek a kunszentmiklósi vasútállomáson, ahol egy tehervonat hét konténeréről lefeszítették a zárat. Az egyik vagonból – eltulajdonítási szándékkal – elkezdték lepakolni az abban szállított számítógép-monitorokat, ám eközben a rendőrök tetten érték őket. A megdézsmált rakomány összértéke meghaladja az 5.000.000 forintot.

A gyanú szerint a férfiak öt nappal korábban már sikerrel jártak ugyanezen a helyen. Ekkor három vasúti konténer zárját rongálták meg, és azokból műszaki cikkeket, plüss figurákat, ágyneműket, takarókat, gyermekjátékokat és konyhai felszereléseket tulajdonítottak el hozzávetőleg 2.000.000 forint értékben.
Az egyenruhások a 28 éves és a 41 éves helyi lakosokat előállították a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságra. Őket a nyomozók lopás bűntette és annak kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

N.O.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu