Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.13. - Saturday, Ida napja van.

Kék hírek

Pénzügyi cégekkel kötött megállapodást a rendőrség

2011. October 04. 06:26
Pénzügyi cégekkel kötött megállapodást a rendőrség
Együttműködést kötött az Országos Rendőr-főkapitányság, az OTP Bank és a Visa Europe, melynek célja, hogy a bankkártyákkal és pénzautomatákkal kapcsolatos bűncselekményeket megelőzzék, illetve hatékonyabban derítsék fel.
A csütörtöki eseményen jelen volt Csizner Zoltán r. ezredes, a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője, Vörös Gábor, az OTP Bank Bankbiztonsági Főosztályának igazgatója, valamint Kiss Ede, a Visa Europe Magyarországért felelős vezetője, egyben az akció kezdeményezője. Az együttműködés eredményeként csaknem tízezer példányban készítettek oktatási segédleteket a pénzügyi szervezetek, melyeket a közterületi szolgálatot ellátó rendőri szervek között osztanak szét. A dokumentumok a bankkártyákkal és az ATM automatákkal kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazzák, ezzel a járőrök mindennapi munkáját könnyíthetik meg.

ORFK-OTP-Visa megállapodás született

ORFK-OTP-Visa Europe megállapodás született

A megállapodást az indokolta, hogy manapság egyre népszerűbb a különböző készpénz-helyettesítő fizető eszközök használata, az ezekben rejlő gyors pénzszerzési lehetőséget pedig a bűnözők is felismerték.
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu