Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.07.28. - szerda, Szabolcs napja van.

Kék hírek

Pénztárcát tulajdonított el

2019. október 28. 13:00
Pénztárcát tulajdonított el

Lopás miatt indult nyomozás egy 28 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot – adta hírül a rendőrség.

Az eljárás adatai alapján a bűncselekmény sértettje még szeptemberben értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai üzlet előtt lezáratlan állapotban hagyott gépkocsijából ismeretlen tettes ellopta a pénztárcáját a benne lévő iratokkal és több mint tízezer forint készpénzzel együtt.
A nyomozók adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a 28 éves pápai lakost a napokban állították elő a helyi rendőrkapitányságra, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a lopott pénzt még aznap elköltötte, az iratokat pedig a pénztárcával együtt elégette.
A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

N. O.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu