Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.19. - Friday, Emma napja van.

Kék hírek

Óvatosságra figyelmezteti a debreceni Őszi Nagyvásár látogatóit a rendőrség

2011. October 07. 06:58
Óvatosságra figyelmezteti a debreceni Őszi Nagyvásár látogatóit a rendőrség
A nagy tömegek, így a vásári forgatagok is remek lehetőséget adnak a bűnözőknek. A hétvégén megrendezésre kerülő debreceni Őszi Nagyvásár idejére emiatt fokozott figyelemre és óvatosságra inti a rendőrség a látogatókat.
A vásár idejére a rendőrség munkáját civil ruhás nyomozók segítik, feladatuk pedig az lesz, hogy fenntartsák a közbiztonságot, a közrendet és az akadálytalan közlekedést. A hivatalos személyek nagy számban képviseltetik magukat a debreceni rendezvényen, ennek ellenére természetesen a látogatóknak is fokozottan oda kell figyelniük saját értékeikre. A rendőrség kéri, hogy senki ne hagyja értékeit, iratait jól látható helyen, inkább a kabátok, táskák belső zsebeiben helyezze el azokat. Az autó ülésén még véletlenül sem szabad értéktárgyat hagyni, mert az elkövetők akár rövid idő alatt is kiszúrhatják és eltulajdoníthatják.

kek1.jpg

Nagy tömegben könnyű elkeveredni

Nagy tömegben fennáll a veszélye annak is, hogy a családok, hozzátartozók szem elől veszítik egymást. Fontos tehát, hogy a vendégek az értéktárgyainkon kívül egymásra is odafigyeljenek.
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu