Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.11. - szombat, Nóra, Lili napja van.

Kék hírek

Munka közben lopott ékszert

2019. november 25. 12:00
Munka közben lopott ékszert

A kecskeméti nyomozók egy 41 éves Jász-Nagykun-Szolnok megyei férfit gyanúsítanak megalapozottan a bűncselekmény elkövetésével.

Egy helyi nő tett feljelentést a Kecskeméti Rendőrkapitányságon idén májusban, mivel nem sokkal azelőtt lakásából ismeretlen tettes arany ékszereket tulajdonított el hozzávetőleg 600.000 forint értékben.
A nyomozás során kiderült, hogy a sértett nemrégiben megvásárolt lakásában felújítási munkálatokat végeztek, és ez idő alatt tűntek el az ékszerek. A rendőrök megállapították, hogy az egyik munkás – a laminált parketta lerakás közben – a sértett figyelmetlenségét kihasználva lopta el az értékeket.
A bűnügyi osztály munkatársai beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki november 19-én lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 41 éves férfi beismerte tettét, és elmondta, hogy az egyik jászberényi zálogházban értékesítette az ellopott ékszereket. A kecskeméti rendőrök még aznap felkeresték az üzletet, ahol lefoglalták a keresett értékeket. Egy medál kivételével minden ékszer előkerült, azokat a nyomozók lefoglalták, és azonnal visszaadták a tulajdonosnak.

 

N.O.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu