Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.22. - Monday, Csilla napja van.

Kék hírek

Milliós kábítószerfogások Budapesten

2021. May 03. 09:57
Milliós kábítószerfogások Budapesten

Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei összesen öt férfitól foglaltak le tizenegy és félmillió forint értékben kábítószert - amfetamint és marihuánát találtak egy ellenőrzött járműben. A XX. kerületben is történt fogás, menekülés után fogták el az egyik kábítószer-kereskedőt. 

A rendőrség közlése szerint a megállított járművezető elmondása szerint a kábítószert egy XIV. kerületben lakó férfitől vásárolta. A díler lakása felé haladva a rendőrök igazoltattak egy környéket bódult állapotban talált férfit, nála is kábítószergyanús anyagot találtak. A lakásban elfogták a dílert is, a nála talált kábítószert pedig lefoglalták. Összesen 625 gramm barna színű tablettát, 2745 gramm marihuánát, összesen 2169,32 gramm zselé állagú anyagot, összesen 236,69 gramm kokaint találtak, valamint a kábítószer adagolásához használt présgépet, mérleget, zacskókat és 300.000 forintot is. A drogosokat a rendőrök kihallgatták, a kereskedőt őrizetbe vették, a bíróság pedig május 2-án elrendelte letartóztatását.  

 

A rendőrök emellett a XX. kerületben is elfogtak két feltételezett kábítószer-kereskedőt. Az egyik díler egy szatyorba pakolt marihuánával oldott kereket, de elkapták. Lakása ellenőrzése során a másik dílert is elfogták, valamint 820 gramm fehér port foglaltak le eszközökkel együtt. A két férfit őrizetbe vették, letartóztatásuk indítványozását megtették.  

 

M. A. 

Forrás: police.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu