Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.08. - szerda, Ellák napja van.

Kék hírek

Idős hölgyet raboltak ki

2020. február 12. 10:00
Idős hölgyet raboltak ki

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit őrizetbe vették a rendőrök a közelmúltban – adta a tájékoztatást honlapján a rendőrség.

Az Egri Rendőrkapitányság rablás és személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt folytat eljárást két hevesaranyosi lakossal szemben.
A gyanú szerint a 24 éves férfiak még decemberben egy bátori ház egyik ablakán bejutottak az ingatlanba, miután a rajta lévő szúnyoghálót és rácsot leszerelték, majd az ott lakót a pénze átadására szólították fel. Az idős sértett ennek eleget tett, megmondta hol találják, így a támadók azt elvitték, két doboz cigarettával együtt. Távozásuk előtt az egyik helyiségbe vezették a nőt, akit megfenyegettek, hogy onnan nem jöhet ki, valamint az esetről nem tehet bejelentést. A bűncselekmény következtében az asszony könnyű sérülést szenvedett.
A nyomozás során a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket 2020. február 11-én elfogtak, őrizetbe vettek, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

N. O.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu