Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.23. - Friday, Alfréd napja van.

Kék hírek

Eltiltás alatt vezetett

2020. March 02. 10:00
Eltiltás alatt vezetett

Egyedi azonosító jellel visszaélés és ittas járművezetés miatt büntetőeljárás, az eltiltás hatálya alatt történő vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult egy 29 éves pápai sofőrrel szemben – közölte a rendőrség.

A járőrök a napokban Doba belterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a 29 éves pápai lakossal szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a sofőrt eltiltották a járművezetéstől, illetve autójára egy másik járműre kiadott rendszámot szereltek fel. A járőrök a férfit ezután előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.
Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek a rendőrök.

N. O.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu