Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.04.07. - kedd, Herman napja van.

Kék hírek

Előzött, majd balesetet okozott

2019. november 28. 14:00
Előzött, majd balesetet okozott

Közúti veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves királyszentistváni férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát - adta hírül honlapján a rendőrség.

Az eljárás adatai alapján egy férfi még októberben Veszprém felől tartott Volkswagen típusú személygépkocsijával Királyszentistván irányába, amikor haladása során a mögötte lévő Toyota típusú gépjármű az előzésébe kezdett. A sofőr azonban a forgalmi manőver befejezését többször megakadályozta oly módon, hogy járművével hirtelen gázt adott, majd lassított.

Az előzést követően mindkét autó leparkolt az út szélén, majd a Toyota vezetője kiszállt a gépkocsiból, és a másik jármű elé lépett. A Volkswagen sofőrje erre elindult, és elütötte a sértettet, aki ennek következtében a motorháztetőre esett, majd az elkövető ezután elhajtott a helyszínről. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképp azonosították a Volkswagen vezetőjét, egy 35 éves királyszentistváni férfit, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

N.O.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu