Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.16. - Tuesday, Csongor napja van.

Járai Zsigmond

A Járai nevével fémjelzett biztosító tovább "szárnyal"

2011. November 27. 19:08
A Járai nevével fémjelzett biztosító tovább
A hazai biztosítók közül a veszteségek ellenére is  az új szerzések tekintetében a Járai Zsigmond nevével fémjelzett CIG Pannónia a piacvezető - írja a privátbankát.
"Az életbiztosítási piac krízisrezisztens iparág - az év elején várt növekedéstől elmarad a piac ugyan, de 2011 így is az elmúlt dekád legsikeresebb éve lesz" - mondta Gaál Csaba, CIG Pannónia Életbiztosító alapító-vezérigazgatója.

Járai Zsigmond

A Járai nevével fémjelzett biztosító tovább "szárnyal"


Kihívás az egész szektornak, a biztosítóktól is forrást vonnak ki az ügyfelek - mondta a vezérigazgató a végtörlesztésről. A kép majd 2012 első negyedév után lesz tiszta , most a CIG-nél az az elsődleges szempont, hogy az új szerzéseket ne vesse vissza. Gaál Csaba szerint azok a családok, akik meg tudnak szabadulni a hiteleik devizakockázatától sokkal stabilabb cash-flow-val rendelkeznek, a biztosabb háztartások pedig újraépíthetik megtakarításaikat.

Gaál Csaba, a Pannónia Életbiztosító Zrt. vezérigazgatója

Gaál Csaba, a Pannónia Életbiztosító Zrt. vezérigazgatója


A 7 milliárdos új értékesítési állománydíjat tekintve a Pannónia ebben a kategóriában idén is piacvezető, az új szerzések 16%-a a CIG-é volt. A biztosító szerint 60 milliárd forintra is rúghat az új szerzések állománydíja az év végéig, amire a válság előtt sem volt példa - ez azt jelenti, hogy az iparág nagyon erős, a válság elmélyülésének idején is ötödével bővült az életbiztosítási piac.Forrás: www.privatbankar.huJárai Zsigmond hírportál
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu