Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.16. - Tuesday, Csongor napja van.

Járai Zsigmond

A CIG Pannónia ismét "robbantásra" készül

2011. July 31. 17:31
A CIG Pannónia ismét
A Járai Zsigmond nevével fémjelzett biztosító, a CIG Pannónia bónuszrendszert csatol egy régebbi unit-linked biztosításához, ezzel csábítanák a reálhozamot elérő egykori pénztártagokat.

pénz


Az egyetlen tőzsdén jegyzett biztosítótársaság - ahogy ők fogalmaznak - ismét "robbantásra" készül. A CIG "Signum Pro" néven ajánl ezentúl a hazai életbiztosítási piacon egyedülálló befektetési célú terméket, amely a biztosítási védelem mellett rendkívül vonzó megtakarítási, valamint tőketeremtési  lehetőségeket kínál - írja a Privátbankár.

A CIG ugyanis a reálhozamokra hajt, a kifizetések majd 2 millió embert érintenek. Gaál Csaba, a CIG Pannónia Életbiztosító vezérigazgatója szerint az elkövetkező időszak történései komoly visszajelzést jelenthetnek a pénzügyi szféra számára arra vonatkozóan, hogy a lakosság társadalom-biztosítási nyugdíjrendszerbe visszalépő része mennyire tette

A CIG Pannónia

magáévá az elmúlt félév során a hosszú távú megtakarítások szükségességét megvilágító kampányok üzenetét.

Nagyjából 100 milliárd forintnak megfelelő megtakarítás kerül most egyszerre vissza a lakossághoz - a pénzpiac szereplői természetesen fokozottan készülnek arra, hogy a válság végett - remélhetőleg - pénzügyileg egyre tudatosabb fogyasztókat megcélozzák.


Forrás: www.privatbankar.huJárai Zsigmond hírportál
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu