Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.12.10. - szombat, Judit napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Támogatják a fiatalok technológai ötleteit

2022. február 24. 17:33
Támogatják a fiatalok technológai ötleteit

A Nemzeti Tehetségközpont meghirdette Start ösztöndíjprogramját, amelyre országosan bárki jelentkezhet.

A Nemzeti Tehetségközpont és a Design Terminal közösen hirdette meg a Start ösztöndíjprogramot, ahova 3 témában várják a jelentkezéseket. Újrakezdés címszó alatt a koronavírus utáni újratervezéshez, a Generációs összefogás témakörében a fiatalok és az idősebb generáció közötti párbeszéd kialakításában várnak ötleteket, míg az Online és offline címszó alatt a valódi és virtuális tér közti határt, valamint az azok közötti átjárást keresik.

 

 
Technológiai ötlettel lehet jelentkezni a Start ösztöndíjprogramra

 

Pályázni technológiai alapú termék- vagy szolgáltatásötlettel lehet. Az ösztöndíjprogramba 20 személy juthat be.

 

A programba bekerülő fiatalok 2 hónapon keresztül mentorok segítségével workshopokon keresztül többek között cégépítési ismeretekről, csapatépítésről, a befektetők sikeres megnyeréséről, a pénzügyi tervezésről, a sales- és marketing-folyamatokról szerezhetnek több ismeretet.

 

A Start ösztöndíjprogramra 2022. április 01-ig lehet jelentkezni egy kidolgozott ötlettel és egy kétperces videóval, amin a jelölt bemutatja eddigi tapasztalatait és elmondja terveit a jövőre nézve.

 

Az ösztöndíjprogramra bejutott fiatalok 3 millió forintot kapnak ötleteik megvalósítására, ezen kívül júniusban a Demo Day eseményén 2 fő 5 millió forintot nyerhet.

 

BG

Forrás: MTI

A képek illusztrációk

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu