Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.02.18. - kedd, Bernadett napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

StradiSound - világelső magyar innováció

2016. január 11. 10:53
StradiSound - világelső magyar innováció

Az elmúlt évtizedek legnagyobb audiótechnikai felfedezése került bemutatásra a 2015. novemberi Hi-fi Show-n Budapesten. György Ádám világhírű zongoraművésznek köszönhetően – aki a StradSound brand arca lett - a zongorakihangosítás problémájából indult el az a kutatás, mely az innovációhoz vezetett. A komplett hangrendszer lehetővé teszi, hogy az élő zenét gyakorlatilag tökéletesen szólaltathassuk meg felvételről is.

Legyen szó akár az eddigi hangfalak számára mindig kihívást jelentő emberi hangról vagy épp egy komolyzenei koncert számtalan akusztikus hangszerének egyszerre való megszólaltatásáról - mindent tökéletesen szólaltat meg az új magyar hi-fi fejlesztés. Nem éppen olcsó mulatság, hiszen egy nettó 1 millió USD árkategóriájú komplett rendszerről beszélünk, mely csak kevés számú vájt fülű számára lesz elérhető. Magyarországi forgalmazója, a Neon Multimédia csak néhány hete mutattatta be a nagyközönségnek a StraSound-ot, mely napjaink legdrágább, zene reprodukálására készült eszközei ellen veszi fel a versenyt a Hi-fi piacon.György Ádám világhírű zongoraművész, a StradSound brand arca


A technológia – sokkal nagyobb közönség számára is megfizethető áron – egyúttal bemutatkozott egy Volvo C70 autóban is. A forradalmian új megközelítési mód lehetővé tette, hogy valódi high-end hangzásról beszélhessünk akár egy jármű utasterében is. Hogyan lehetséges ez? A Stradisound Set-System a frekvenciák helyett úgynevezett csomagokkal, angolul „set”-ekkel működik. Ezek nem interferálnak egymással, így a terek, a tárgyak nem zavarják őket. A set hangokra a térnek, teremnek, adott esetben az autó utasterének semmiféle hatása nincs.


audiovideo-trend.hu / MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu