Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Startupverseny Budapesten

2016. October 06. 08:48
Startupverseny Budapesten

A Get in the Ring! (Szállj be a ringbe!) nemzetközi startupverseny régiós fordulóját Budapesten rendezik meg november 24-én, a fődíj 200 ezer eurós befektetési ajánlat és részvétel a globális döntőn.

 

 

A verseny előtt, Győrben november 10-én, Debrecenben pedig november 17-én üzleti ötlet versenyt rendeznek, ahonnan a legjobb csapatok a budapesti esemény előválogatójába egyenes ágon kerülhetnek be. Elsősorban olyan startup csapatok jelentkezését várják, akik már  validált üzleti modellel és elkészült prototípussal rendelkeznek, valamint elsősorban a piacra lépéshez keresik a külső forrásokat. Jelentkezni október 16-ig lehet.

 

Get in the Ring!

A verseny lehetőséget biztosít a startup vállalkozások számára a globális startup ökoszisztémába való bekapcsolódáshoz, a csapatok személyes kapcsolatot tudnak kialakítani a szakma meghatározó alakjaival, befektetést szerezhetnek vállalkozásuk számára

 

A régiós megmérettetésre idén 13 európai országból várják a jelentkezőket, míg a zsűriben a startup közösség nemzetközileg elismert szakemberei foglalnak majd helyet. A Get in the Ring! igazi showműsor, keretein belül 8 startup csapat egy-egy versenyzője a boxmérkőzésekhez hasonlóan léphet be egy ringbe, ahol 5 menet alatt kell meggyőzniük a zsűrit arról, hogy az ő vállalkozásuk kínálja az ígéretesebb befektetési lehetőséget.

 

/T.D.Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu