Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.16. - Tuesday, Csongor napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Pályázat adható be technológiai innovációs fejlesztésekhez

2017. December 14. 15:49
Pályázat adható be technológiai innovációs fejlesztésekhez

Rákossy Balázs, európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár közölte, hogy már benyújthatók a támogatási kérelmek technológiai innovációs fejlesztésekhez a Ginop keretében, a mikro-, kis- és középvállalkozások összesen 17 milliárd forintra pályázhatnak.

A kkv-k 5-15 millió forint vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek eszköz- és szoftverbeszerzésre. Az államtitkár úgy látja, várhatóan nagy érdeklődés lesz a pályázat iránt, mert a korábbi gyakorlattal ellentétben nem csak termelő és gyártó cégek nyújthatnak be pályázatot "A kkv-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén" című felhívásra.

 

Pályázat adható be technológiai innovációs fejlesztésekhez

A pályázat szoftver, gyártási licenc vagy know-how beszerzését támogatja

 

A pályázat olyan eszközök, immateriális javak - szoftver, gyártási licenc vagy know-how - beszerzését támogatja, amelyek a vállalkozásnál nem állnak rendelkezésre és beszerzésük révén új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre, illetve új, vagy lényegesen módosított eljárás, technológia alkalmazását, piaci bevezetését eredményezi. A támogatás mértéke maximum a fejlesztés értékének 50 százaléka lehet.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu