Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.14. - vasárnap, Marcell napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Meghirdették az idei Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot

2016. december 01. 15:23
Meghirdették az idei Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot

A Magyar Innovációs Alapítvány együttműködő partnereivel közösen írta ki a 2016. évi Magyar innovációs nagydíj pályázatot, melynek keretében az év legjelentősebb műszaki, technológiai, gazdasági innovációs teljesítményét ismerik el.

A 25. Innovációs Nagydíj pályázatra 2017. február 15-ig lehet jelentkezni, a nagydíj mellett öt kategóriában szakmai innovációs díjat adnak át. A díjak odaítélésénél döntő szempont a többlet árbevétel elérése az innováció révén. Az ország versenyképessége akkor javul, ha a vállalat nemzetközi szintes is eredményes lesz, így az NKFI azokat a cégeket díjazza, ahol remény van rá, hogy az adott vállalkozás a nemzetközi piacon is megállja majd a helyét.

 

Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség alapító elnöke jelentette be a 2016. évi Magyar innovációs nagydíj pályázatot

Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség alapító elnöke jelentette be a 2016. évi Magyar innovációs nagydíj pályázatot

 

Idén startup cégek is indulhatnak a pályázaton, számukra külön kategóriát is indítanak. A zsűri három szempont szerint értékeli a beérkezett pályázatokat: a legfontosabb a gazdasági eredmény, de fontos az innováció foka, illetve az ötlet társadalmi hasznossága is. A 19 tagú zsűri a legjobb tíz pályaműről titkosan szavaz, a díjátadó március végén lesz.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu