Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.22. - Monday, Magdolna napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Lépést kell tartani a gyors ütemben fejlődő technológiával

2017. May 09. 15:18
Lépést kell tartani a gyors ütemben fejlődő technológiával

Wolf Péter, Pest Megye Önkormányzatának elnöki tanácsadója előadást tartott azon az innovációs konferencián, amelyen bemutatták a logisztika és a szállítmányozás hosszú távú fejlesztéseit, lehetőségeit. "A technológia és a területfejlesztés szerepe a logisztika-intenzív klaszterek életében" című előadás középpontjában is fejlesztés állt.

Wolf Péter kifejtette, az előadása két pillérre épült fel, egyrészt felmérték, hogy az elmúlt időszakban milyen gyorsan változott a technológia hazánkban és a világban. A különbségek mellett kiderült, hogy egyre gyorsabb a fejlődés. Az előadás második felében felmérték a megye szerepét, amely egy területfejlesztési koncepció vagy egy stratégia alapján tűzi ki a célokat, majd különböző forrásokból valósíti meg azokat.

 

Innovációs konferencia: lépést kell tartani a gyors ütemben fejlődő technológiával

 

Az előadás nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megtalálják azokat a pontokat, amelyek fejlesztésre szorulnak, továbbá szó esett a támogatási rendszer változtatásáról, és a koordinációról is, hogy összekapcsolják az együttműködni kívánó szereplőket. Az innovációs konferenciát a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara szervezte, az előadások több gyakorlati témát is érintettek.

 

/T.D.

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu