Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Kutatóknak hirdet pályázatot az Európai Bizottság

2015. July 19. 22:17
Kutatóknak hirdet pályázatot az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság által működtetett EIP-AGRI Service Point pályázatot hirdet szakértők, köztük mezőgazdasági termelők, tanácsadók, kutatók és egyéb a témában érdekelt szereplők számára.

Az Európai Bizottság által működtetett EIP-AGRI Service Point
Az EU innovációs fókuszcsoportokat indít gazdálkodóknak és kutatóknak a vegyes állattartás, a termelékenység/fenntarthatóság, valamint a szarvasmarhatartásban keletkező üvegházhatású gázok témájában. Az EIP AGRI Service Point széles körű eszközöket és szolgáltatásokat nyújt innovációs ötletek és projektek azonosításához.  Az Európai Innovációs Partnerség (továbbiakban: EIP-AGRI) fókuszcsoportba való részvételre lehet pályázni - adta hírül júliusban a Földművelésügyi Minisztérium.

Az innovációs fókuszcsoportok 2015 októberétől kezdik meg a munkát és a következő egy év során a tagok kétszer személyesen is találkoznak egymással. A fókuszcsoportok munkanyelve az angol. A csoport munkája során megvitatja és dokumentálja a kutatási eredményeket és következtetéseket, majd elérhetővé teszi azokat a későbbi kutatási tevékenységekhez.

A jelentkezési határidő: 2015. szeptember 7.

 

FM/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu