Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.14. - Friday, Vazul napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Kutatás-fejlesztési konferenciát szervez a Földművelésügyi Minisztérium az OMÉK-on

2015. September 24. 14:36
Kutatás-fejlesztési konferenciát szervez a Földművelésügyi Minisztérium az OMÉK-on

„A magyar agrárium kutatás-fejlesztésének európai uniós lehetőségei, fókuszban a H2020”  címmel rendeznek Kutatás-fejlesztési konferenciát a 77.Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) kapcsán 2015. szeptember 25-én.

Az esemény a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) és az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) szervezésében, az Európai Bizottság DG AGRI és DG RI részlegei, a Research Executive Agency (REA), a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) képviselőinek részvételével kerül megrendezésre a 2015-ös OMÉK keretén belül a Hungaexpo Kerámia termében.

 

 kutatás-fejlesztés, innováció, mezőgazdaság, OMÉK

 

Kutatás-fejlesztési konferenciát szervez a Földművelésügyi Minisztérium az OMÉK-on

 
A kiemelt jelentőségű esemény célja bemutatni a hazai kutatás-fejlesztési potenciált a bio-alapú gazdaság tématerületein, ezzel megalapozni Magyarország kapcsolódó kutatás-fejlesztési stratégiáját, tájékoztatást és gyakorlati útmutatást nyújtani a H2020 keretprogram e témában kínált lehetőségeiről – a gazdaság szereplői és a kapcsolódó kutatóintézetek számára. A konferencián többek között felszólal majd  Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) képviselője is.


FM/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu