Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Innovatív EU-s projektben vehet részt a 99999 Informatika Kft.

2015. August 09. 00:00
Innovatív EU-s projektben vehet részt a 99999 Informatika Kft.

A Horizont 2020 az EU létező legnagyobb szabású kutatási és innovációs keretprogramja, melynek hétéves költségvetése csaknem 80 milliárd euróra tehető. Ebben vehet részt a magyar 99999 Informatika Kft.

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) keretében, a Versenyképes IKT szektor fejlesztése nevű pályázat révén nyert a cég vissza nem térítendő uniós támogatást, amely hozzájárul a saját és partnerei innovációs portfóliójában lévő innovatív projektötletek, termékfejlesztési elképzelések összegyűjtéséhez és rendszerezéséhez.  További cél az értékesítési folyamatokra és szervezeti kultúrára jellemző innovációs képességek és potenciál, az ezekben rejlő lehetőségek elemzése.

 

A Horizont 2020 az EU létező legnagyobb szabású kutatási és innovációs keretprogramja

 

Innovatív EU-s projektben vehet részt a 99999 Informatika Kft.

 
Dongó Péter, az 99999 Informatika Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „A projektben való részvételünk legfőbb célja, hogy az informatikai témájú K+F+I termékeket, szolgáltatásokat fejlesztő 99999 Informatika Kft. nemzetközi piaci lehetőségei bővüljenek". "A 99999 Informatika Kft. olyan élenjáró technológiákat képvisel, melyek az ügyfeleink értékteremtõ üzleti folyamatait informatikai eszközökkel megtámogatva hatékonyabbá teszik, az üzemeltetés kockázatait csökkentik, gyors megtérülést eredményeznek és a teljes birtoklás költségeit alacsonyan tartják"- írja saját oldalán a cég.


-csa-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu