Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Innovációs Média Díjat nyert az M1 csatorna

2017. May 15. 17:11
Innovációs Média Díjat nyert az M1 csatorna

A Magyar Innovációs Szövetség 2016. évi Innovációs Média Díját a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) M1 csatornája kapta. A díjat Szabó Gábor, a szövetség elnöke adta át Gyukity Istvánnak, az M1 igazgató-helyettesének.

A szövetség díját 12 évvel ezelőtt alapították, az innováció témájával foglakozó, jelentős újságírói, tudósítói munkáért járó elismerés, amelyet az elnökség adományoz évente. Idén pedig rendhagyó módon intézménynek ítélte oda a Magyar Innovációs Szövetség elnöksége. Gyukity István kiemelte, hogy a csatornaigazgatóság nemcsak a televíziót foglalja magába, hanem az elmúlt években lezajlott integrációval a rádiós és a hírügynökségi hírszolgáltatást, az MTI munkáját is. 

 

A Magyar Innovációs Szövetség 12 évvel ezelőtt alapította a díjat, amely az innováció témájával foglakozó, jelentős újságírói, tudósítói munkáért jár

A Magyar Innovációs Szövetség 12 évvel ezelőtt alapította a díjat, amely az innováció témájával foglakozó, jelentős újságírói, tudósítói munkáért jár

 

Azok a témák, amelyekkel az M1 foglalkozik, több platformon is megjelennek, az MTI-n keresztül a teljes magyar sajtóban, a rádióban, és az M1 több mint 12 órás hírműsor-folyamában - tette hozzá, majd az M1 csatornaigazgatóság több mint 300 munkatársa nevében mondott köszönetet az elismerésért. Továbbá fontosnak nevezte, hogy a magyar innovációt, a tudósok és a fiatal tehetségek munkáját bemutassák.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu