Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.15. - hétfő, Mária napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Innovációs konferencia a logisztikai fejlesztésének jegyében

2017. május 07. 10:52
Innovációs konferencia a logisztikai fejlesztésének jegyében

"Jövőbe mutató innováció a logisztikában és a szállítmányozásban" címmel tartottak konferenciát Törökbálinton a a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, amelyen bemutatták a logisztika és a szállítmányozás hosszú távú fejlesztésére vonatkozó folyamatait, lehetőségeit. 

A konferencián több előadás is elhangzott, többek között a területfejlesztési lehetőségekről, a digitalizáció szerepéről és a városi áruszállítás jövőjéről is. Bonyhády Elek, a PMKIK Innovációs és Területfejlesztési Bizottság elnöke kérdésre válaszolva elmondta, az előadásokat úgy válogatták össze, hogy minél több témát érintsen, így foglalkoztak a forrás elosztással és gyakorlati kérdésekkel is.

 

Innovációs konferencia a szállítmányozás és a logisztika fejlesztéséről: ki kell használni a technológia adta lehetőségeket

 

"Az előadások többsége foglalkozik a technikai újdonságokkal, hiszen ezen a területen is óriási a fejlődés" - fogalmazott Bonyhády Elek, hozzátéve, hogy a mai technológia nélkül már nem is lehetne lebonyolítani ezt a nagy forgalmat. A fejlesztési lehetőségeken belül szólt arról is, hogy elmaradásban vagyunk, több területen megoldás alatt álló problémák vannak, továbbá példaként említette a Dunát is, amely nincs eléggé kihasználva.

 

/T.D.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu