Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Covid-19 antigén teszt azonnali eredménnyel

2022. July 15. 14:44
Covid-19 antigén teszt azonnali eredménnyel

A covid-19 antigén teszt azonnali válasszal szolgál arra a kérdésünkre, miszerint a fertőzés jelen van-e a szervezetünkben vagy sem. A teszt nagy előnye, hogy még abban az esetben is világos eredményt mutat, ha a covid fertőzés nem jár tünetekkel az esetünkben. Sőt, a tapasztalat azt mutatja, a covid-19 antigén teszt már a megfertőződés második napján is megbízható eredményt produkál az aktuális egészségügyi állapotunkkal kapcsolatban.

Kiknek lehet releváns elvégezni a gyorstesztet?

 

Elsősorban azoknak, akik valamilyen ok miatt nem tudják megvárni a hosszabb lefolyású PCR teszt eredményét. Ez utóbbi ugyanis a legtöbb esetben csupán 24-48 óra múltán készül el.

 

Hogyan készülhetünk fel a legcélszerűbben a tesztelésre?

 

A teszt előtt minimálisan 4-5 órával korábban ne dohányozzunk, és kerüljük el az orr-spray-k használatát is. A mintavétel az orrgaratból történik, és egyébként teljesen fájdalommentes.

 

Fontos tudnivalók az antigén tesztről

 

Az antigén teszt elvégzése nem életkorhoz kötött, a mintavétel csecsemők esetében is elvégezhető. Az eredményre nem kell napokat várni – a mintavétel után 30 perccel már pontosan tudni fogjuk, fennáll-e a fertőzés veszélye az esetünkben vagy sem.

 

Gyors időpontfoglalás, sorban állás nélküli vizsgálat

 

Abban az esetben, ha aggódunk a saját vagy a családtagjaink egészségügyi állapota miatt, minden várakozással töltött perc kínkeserves. Sajnos azonban az időpontfoglalás, akár a szóban forgó covid-19 antigén teszt esetében is, hosszadalmas, bonyolult és fárasztó. De nem a Foglaljorvost.hu-val! A hihetetlen népszerűségnek örvendő, professzionális weboldal segítségével azonnal időpontot foglalhatunk a szakorvosnál, laborban vagy egészségügyi központban.

 

Covid-19 antigén teszt – személyre szabott megoldások a Foglaljorvost.hu-val

 

Legyen szó az antigén gyorstesztről, PCR tesztről vagy ellenanyag vizsgálatról, a Foglaljorvost.hu jóvoltából zökkenőmentesen kiválaszthatjuk a számunkra ideális helyszínt és időpontot.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu