Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.06.28. - kedd, Levente, Irén napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

Bombabiztos megoldás porcproblémákra

2020. november 30. 20:29
Bombabiztos megoldás porcproblémákra

A porc egy közepesen szilárd, rugalmas állományú szövet, ami a támasztószövetek csoportjába sorolható. A porcok fontos szerepet töltenek be a csontok kapcsolódásában, ugyanakkor merevítő funkciójuk is van, és bizonyos testrészeink alakját is biztosítják pl. orr, orrsövény.

Terhelés hatására a porcokban változás indul meg, ami akár visszafordíthatatlan károsodást is eredményezhet azok anyagcseréjében. A mechanikus ingerek érzékelésének hatására a testünkben található porcok elkophatnak, leválhatnak, ami negatívan befolyásolja a mozgásunkat. Az Artroflex plus egy olyan készítmény, ami a porcproblémák hatékony megoldására lett kifejlesztve.

Porcleválás - ne hagyja annyiban!

A porcleválás lényegében nem más, mint egy ízületi sérülés. A nagyfokú terhelés hatására az ízületekben található porcgyűrűk megsérülnek, ami a porcok leválását eredményezi. Hogyan tud megsérülni az ízület? Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon könnyen. Sok esetben elég egy rossz mozdulat vagy egy félrelépés, és máris megvan a baj. Gyakran a hirtelen irányváltás okoz problémát, amikor a comb és a törzs fordul, a lábszár viszont a földhöz tapadva marad. Illetve gyakran az ízületek túlterhelése miatt alakul ki, például, amikor túl nagy súlyt cipelünk. Az Artroflex plus a magas II-es típusú kollagén peptid tartalmának köszönhetően gyors és hatékony segítséget tud nyújtani a porcleválás megelőzéséhez és kezeléséhez egyaránt.

Porckopás - tegyen ellene!

A porckopás jellemzően egy hosszabb folyamat eredményeként alakul ki. Amikor az ízületek hosszabb ideig nagy terhelésnek vannak kitéve, az azt eredményezi, hogy a porcok lebontási-újjáépülési fázisai eltolódnak a lebontás felé. Újjáépülés nélkül a porcok elkopnak, ezzel csökkentve a mozgás kiterjedtségét. Csak, hogy néhány példát említsünk, az ízületekre nagy terhelést jelent a bemelegítés nélküli edzés, a térdeléssel járó munka, az állómunka és a mozgásszegény életmód is. Amennyiben sokáig meg szeretné őrizni a fittségét, akkor az Artroflex plus remek választást jelent. Ezt a porcerősítő készítményt az artroflex.hu oldalon lehet beszerezni.

Miért pont az Artroflex plus?

A porcbetegségek kezelésére számos módszer áll rendelkezésre. Ott vannak például a házi megoldások, például a terheltség csökkentése és az életmódváltás. Ha az érintettek orvoshoz fordulnak, akkor biztos kapnak gyógyszereket és előírnak számukra kezeléseket is. Végül pedig ott vannak a porcerősítő étrendkiegészítők, amelyekből igencsak sokféle van forgalomban manapság. Na de, miért pont az Artroflex plus-ra essen a választása? A válasz egyszerű. Azért, mert a klinikai vizsgálatok egyértelműen igazolják a hatékonyságát, és még az orvosok is ajánlják a pácienseknek. Az már csak egy plusz, hogy a termék nem vényköteles, az artroflex.hu oldalon bármikor meg lehet rendelni 1, illetve 2 adagos kiszerelésben. A készítmény csökkenti az ízületi fájdalmakat, megnöveli azok mozgástartományát és bizonyítottan elősegítik a porcok gyógyulási folyamatát. Ami pedig még szintén remek benne, hogy vény nélkül kapható. Irány hát az artroflex.hu weboldal!

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu