Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

A Minőség-Innováció 2015. évi pályázatokat nemzetközi szinten is elbírálják

2015. July 06. 14:20
A Minőség-Innováció 2015. évi pályázatokat nemzetközi szinten is elbírálják

Kihirdetésre került a Minőség-Innováció 2015 pályázat az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága által, amelyre 2015. szeptember 15-ig lehet jelentkezni.

A Minőség-Innováció díjjal a vállalatok és szervezetek vevőorientált minőségfejlesztési tevékenységét ismerik el. Pályázni nagyvállalati, kis- és középvállalati, mikrovállalati, közszféra és nonprofit szervezet, oktatási, egészségügyi és szociális szervezetek kategóriában lehet. A 2015. évi pályázatokat először nemzeti szinten bírálják el, a magyar pályázatok közül kategóriánként az első három elnyeri a nemzeti bizottság Elismerő oklevelét, a nemzeti szinten kategóriánként legmagasabb pontszámot elért pályázó pedig tovább jut a nemzetközi megmérettetésre.

 

Miniszterelnökség, pályázat, Innováció 

 

Elérhetőek a mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítését és a kapacitásbővítő beruházásaikat támogató felhívások kitöltő programjai a Miniszterelnökség honlapján

 

 

 
Közben megjelent a Gazdaságfejlesztési- és Innovációs Operatív Program (GINOP) két felhívásának kitöltőprogramja is, amellyel 2015. július 9-től nyújtható be támogatási kérelem - adta hírül a Miniszterelnökség. A pályázati rendszer a technikai újításoknak köszönhetően jelentősen egyszerűsödött a korábbiakhoz képest, ezzel is segítve a mikro-, kis- és középvállalkozások hozzájutását az uniós forrásokhoz. A Gazdaságfejlesztési- és Innovációs Operatív Programban (GINOP) - összesen mintegy 85 milliárd forint keretösszeggel – korábban meghirdetett két pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése és munkahelyteremtő beruházásainak támogatása, piaci pozíciójuk erősítése, új munkahelyeket eredményező beruházások támogatásával.

 

 

-csa-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu