Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.02.23. - vasárnap, Alfréd napja van.

Innováció - Kutatás - Találmány

A Bramac, az Internorm és a Mapei az idei Construma-díjasok

2016. április 07. 17:11
A Bramac, az Internorm és a Mapei az idei Construma-díjasok

Csaknem 600 céggel köztük 124 új kiállítóval nyílt meg a 35. Construma építőipari és otthonteremtési szakkiállítás szerdán a budapesti Hungexpón. A megnyitó keretében átadták a Construma díjait.

A Bramac Kft. idén a Bramac 7 tetőrendszer pályázott a díjra - sikeresen. Mellette az Internorm Ablak Kft. - HF410 fa/alumínium ablakrendszerével -, és a Mapei Kft. Aquaflex Roof Plus folyékony vízszigetelő fóliájával nyerte el 2016-ban a Construma díjat. A zsűriben a három meghatározó építőipari szervezet: az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, a Építéstudományi Egyesület és a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség képviselői vettek részt.Horváth Sándor, a zsűri elnöke méltatta a nyerteseket, az elismeréseket pedig Lepsényi István, a gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár és Ganczer Gábor. a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója adta át


A Construma mellett több kiállítás is várja a vendégeket: ConstrumaKert dísznövény és kertépítészeti kiállítás, a zöldenergiával foglalkozó Reneo, a lakberendezési trendeket bemutató OtthonDesign és a KonyhaShow, a Lakásvásár ingatlan szakkiállítás, a Ligno Novum fa- és bútoripari szakkiállítás vagy éppen az ÖKOCITY kiállítás, melyről Kárpáti József, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének képviselője beszélt kameránk előtt. A szakmai napok végeztével a hétvégén már a nagyközönséget is várják a budapesti vásárközpont.


MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu