Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Závogyán Magdolna Fazekas Sándor minisztertől vehetett át elismerő oklevelet

2013. October 22. 21:00
Závogyán Magdolna Fazekas Sándor minisztertől vehetett át elismerő oklevelet
A Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója, Závogyán Magdolna  október 22-én a Vidékfejlesztési Minisztériumban vette át Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől a Miniszteri Elismerő Oklevelet a vidék Magyarországáért végzett munkájáért.


Fazekas Sándor az 1956. október 23-ai eseményekre emlékező ünnepségen a Vidékfejlesztési Minisztériumban


Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjához kapcsolódó kitüntetési ünnepséget rendeztek a Vidékfejlesztési Minisztériumban 2013. október 22-én, kedden. Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter ezen alkalomból díjakat és kitüntetéseket adott át a vidékfejlesztés terén kimagasló eredményt elért személyeknek.

Miniszteri Elismerő Oklevel

 

Závogyán Magdolna a vidék Magyarországáért végzett munkáját ilyen rangos, elismeréssel erősítette meg a Vidékfejlesztési Minisztérium

 

 


"Mi a történelmi eseményeket megindító pillanat, miképpen kezdődtek, miért törtek ki a háborúk s a forradalmak? - tette föl ünnepi beszédében a kérdést Fazekas Sándor, majd hozzátette: Benne volt a levegőben: valami másnak kell következnie 1956 esetében is így történt. Nem mehettek tovább úgy a dolgok, ahogy addig. Hiszen példátlan módon békeidőben vitte csődbe az országot a baloldal. A terrort, szegénységet nem tudták elfogadni az emberek. Az elnyomásra forradalmi választ adott a nemzet. Ezért az emberi igazságérzet és szabadság napja 1956. október huszonharmadika – emlékeztetett a vidékfejlesztési miniszter.

oklevel2_20131022210843_64.jpg

 

A Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója, Závogyán Magdolna október 22-én a Vidékfejlesztési Minisztérium épületében vette át Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől a Miniszteri Elismerő Oklevelet
Závogyán Magdolna, a Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója az ünnepségen Miniszteri Elismerő Oklevelet vett át Fazekas Sándortól. Az elismeréssel kapcsolatban elmondta: "Az elmúlt évben a Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatójaként végzett munkámat szerepemből és feladatomból adódóan kötelességnek éreztem és érzem elvégezni; illetve hogy egyedül, önmagamban nem tudtam volna hathatós eredményeket elérni egyik területen sem. A Nemzeti Művelődési Intézet eredményeihez elengedhetetlen volt a jó munkatársi háttér, Intézetünk szakmai csapatának hite, bizalma, lelkes hozzáállása és kitartó, következetes munkája.”


MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu