Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.09.19. - vasárnap, Vilhelmina napja van.

Belföldi hírek

Világkiállítás érkezik az ősszel Budapestre

2021. augusztus 16. 12:33
Világkiállítás érkezik az ősszel Budapestre

Rendkívül összetett vadászati és természeti világkiállítást rendez Magyarország az ősz folyamán.

„Egy a Természettel” néven újra Vadászati és Természeti Világkiállítást szervez Magyarország. Legutóbb 2017-ben szervezték meg Budapesten a nagyszabású szakmai rendezvényt, ahol az ország már megmutatta, hogy mekkora tapasztalata van az ilyen összetett és szerteágazó események lebonyolításában.

 

A világkiállítást 2021. szeptember 25. és október 14. között tartják a Hungexpo területén. Az esemény a konferencia- és a nemzetközi kiállítás turizmust is újraindíthatja.

 

A kiállítás számtalan vadászati, illetve természeti témába és programba nyújt betekintést. Megtekinthető lesz Magyarország legnagyobb kiállítási akváriuma, illetve lesznek vadászkutyás bemutatók és kulturális fesztiválok is. Az eseményen vásárok és különleges gasztronómiai sétányok, illetve további egyéb fesztiválok biztosítják a sokszínűséget.

 

A Kárpát-medence gazdag élővilága is bemutatásra kerül

 

Az esemény a Hungexpo teljes területét igénybe veszi. Összesen nyolc pavilont használnak fel az interaktív kiállítások, virtuális valóság játékok és nemzetközi előadások biztosítására a szervezők, ahol a bolygó páratlan élővilágát kívánják bemutatni.

 

A világeseményen rendeznek Központi Magyar Kiállítást is, ahol Magyarország vadászatával ismerkedhetnek meg a résztvevők egy séta bemutató keretében. A nemzetközi eseményen külön csarnokban kap helyet a Kárpát-medence élővilágának bemutatása.

 

Forrás: MTI, Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu