Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.28. - szombat, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

Vidéken terjeszkedik a Doktor24

2022. január 13. 22:18
Vidéken terjeszkedik a Doktor24

Pécsen vásárol magánklinikát a Doktor24 az Unionnal közösen.

Tovább terjeszkedik a Doktor24 cégcsoport. Most Pécsen vásárolják fel a Da Vinci Egészségügyi Szolgáltató Kft. tulajdonában álló privát egészségügyi intézményt, a Da Vinci Magánklinikát. A Doktor24 az Union Biztosítóval közösen bejegyzett leányvállalatukkal, az Első Magánegészségügyi Hálózat (EMH) Zrt-vel vásárolja fel az intézményt.

 

A Da Vinci Magánklinika Magyarország legnagyobb magánegészségügyi épülete Budapesten kívül, így a Doktor24 szerepe tovább erősödik a magyar magánegészségügyi szolgáltató piacon. A pécsi intézményben 2021-ben több mint 40 ezer orvos és páciens találkozóra, 39 ezer vizsgálatra és több mint 3 ezer műtétre került sor.

 

Abszolút piacvezetővé válik a Doktor24

 

A Da Vinci magánklinika 2 nagy műtőhelységgel, 22 fekvőbetegággyal, több szülőszobával, közel 20 szakrendelővel és 120 orvossal rendelkezik Pécsen. Mivel ilyen jelentős klinikát vásárol meg a Doktor24, így az egész cégcsoport árbevétele 10 milliárd forint felett mozoghat a jövőben.

 

A felvásárlás nem csak az árbevétel növekedésben mutatkozik meg a cégnél, hiszen így már ők egész Magyarország piacvezető sebészeti magánszolgáltatói is. A cégcsoport évente több mint 10 ezer műtétet végezhet a magánintézményeiben.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu