Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.28. - szombat, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

Veresegyházon indít új beruházást a General Electric

2021. október 08. 14:16
Veresegyházon indít új beruházást a General Electric

Az év végéig 10 milliárd forintos beruházást hajt végre Veresegyházon a General Electric, így 100 új munkahely jön létre a városban.

Nagyberuházással zárja az évet Veresegyházon a General Electric (GE). Az amerikai cég 10 milliárd forintos projektet fejez be 2021 végéig, amelynek eredményeképp 100 új munkahelyet hoznak létre a Pest megyei településen. Az amerikai vállalat ipari gázturbinák alkatrészeit gyártja és fejleszti a veresegyházi üzemben.

 

A General Electric globálisan modern egészségügyi, megújuló energia, energiatermelési és légi közlekedési berendezéseket, valamint gépeket gyárt. A vállalat innovatív digitális megoldásokkal és integrált szolgáltatásokkal is kielégíti ügyfelei igényeit, Magyarországon és globális szinten. A cég már 30 éve jelen van Magyarországon, ahol magasan képzett munkaerő, kiterjedt ellátási lánc és a modern digitális technológiák alkalmazása jellemzi őket.

 

A veresegyházi beruházás avatón Szijjártó Péter is részt vett

 

A GE magyarországi beruházásával már 22 amerikai nagyvállalat hajtott végre beruházásokat az országban a járvány kezdete óta, amely közel 14000 munkahelyet stabilizált az országban. Magyarországon 1200 amerikai vállalat vanjelen, amelyek összesen 106 ezer ember megélhetését biztosítják.

 

Belföldön 4 gyárat, 3 kutatás-fejlesztési központot és egy operatív központot működtet a General Electric. Veresegyházon kívül Százhalombattán, Budapesten, Fóton, Szegeden és Vácon rendelkezik gyárral és központokkal a cég.

 

Forrás: MTI, GE
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu