Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.06.27. - hétfő, László napja van.

Belföldi hírek

Véget ért az Automotive Hungary, Ipar Napjai és Mach-Tech kiállítás

2022. május 17. 21:10
Véget ért az Automotive Hungary, Ipar Napjai és Mach-Tech kiállítás

Budapest bemutatta a jövő technológiáit, ám ezen megoldások egy része már ma is a mindennapjaink része.

Budapesten véget ért az Automotive Hungary, Ipar Napjai és Mach-Tech kiállítás. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban megrendezett eseményre sok érdeklődő látogatott el, hogy megismerjék a legmodernebb technológiai megoldásokat.

 

A rendezvényen számos cég vett részt, köztük a Bosch Rexroth is, akik olyan megoldásokat fejlesztettek ki, amelytől rengeteg érdeklődőt magukhoz tudtak csalogatni. A vállalat egy olyan robotot fejlesztett ki az eseményre, amely képes volt arra, hogy a kiállítás résztvevőihez odamenjen és a saját részlegükhöz hívja.

 

Budapest bemutatta a jövőt, ami már nem is annyira jövőbeli

 

A cég ezen kívül egy robotokkal felszerelt raktárrendszert és további jövőbeli technológiai fejlesztéseket is bemutatott, amelyeknek nagy hasznát vehetik a jövő raktárai és gyárai. A Bosch Rexroth ezekkel a fejlesztésekkel megerősítette azt a tényt, hogy a robotikai hatékony népszerűsítő eszköz a céges világában.

 

Az eseményen arról is szó esett, hogy a lakosság és a cégek ma már nem különféle termékeket igényelnek, hanem egymáshoz kapcsolódó, személyre vagy cégre szabott megoldásokat, a digitalizációval és a mesterséges intelligenciával pedig ez az igény kielégíthető.

 

Forrás: AutoPro
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu