Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Várhatóan fegyelmit kezdeményeznek Hagyóval szemben

2009. August 29. 13:53
Várhatóan fegyelmit kezdeményeznek Hagyóval szemben
Valószínűleg fegyelmi vizsgálatot kezdeményez az MSZP-s Hagyó Miklóssal, a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettessel szemben a Fővárosi Közgyűlésben a Fidesz-KDNP-frakciószövetség - közölte pénteken Budapesten Tarlós István.
A Fidesz fővárosi frakcióvezetője emellett szólt arról is, hogy elküldték azt az ügyészségi megkeresést, amelyben a múlt szerdán ismertetett öt ügy kivizsgálását kérik a legfőbb ügyésztől.

Augusztus 19-i sajtótájékoztatóján Tarlós István azt mondta, a fővárosi ellenzék a közeljövőben sorozatban fog az ügyészséghez fordulni, mivel úgy látják, remény sincs arra, hogy a BKV-nál és Budapest vezetésében történtekről a közvélemény hiteles tájékoztatást kapjon.

tarlos_300_884_20090829135252_915.jpg

Tarlós István, a fővárosi Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője

A politikus akkor öt ügyet nevesített, amelyekkel a vádhatósághoz kívánnak fordulni: ezek négy tanácsadói szerződéssel, valamint Hagyó Miklós MSZP-s főpolgármester-helyettes szóvivőjének - akit Tarlós István H. É.-ként említett - párhuzamos munkaköreivel kapcsolatosak.

A frakcióvezető pénteki tájékoztatóján azt mondta, egyeztetésükön Demszky Gábor SZDSZ-es főpolgármester azt ígérte neki, hogy legkésőbb ma, pénteken elvonja Hagyó Miklós BKV-felügyeleti hatáskörét. Ezt azonban nem tette meg - közölte Tarlós István.

(Forrás: fidesz.hu - MTI)

Budapest Online - www.bpn.hu

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu