Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.09.28. - Thursday, Vencel napja van.

Belföldi hírek

Ultramodern tároló üzem épül Kecskeméten

2023. April 11. 13:21
Ultramodern tároló üzem épül Kecskeméten

Rendhagyó fejlesztést indít a Hőplusz Rendszer Kft., hiszen több milliárd forintos keretösszegű innovációt jelentettek be Kecskeméten.

A kecskeméti Hőplusz Rendszer Kft. 2,5 milliárd forintból új beruházást indít a városban. A cég vadonatúj tárolóüzemet és gyárat épít Kecskeméten, továbbá ultramodern gépeket szerez be a mindennapi tevékenységekhez.

 

A fejlesztés eredményeképp a Hőplusz Rendszer Kft. lesz Magyarországon a legelső vállalat, amely képes EPS polisztirol hulladékok újrahasznosításába és feldolgozásába kezdeni.

 

Ismét újít a helyi cég

 

Az említett vállalat már 3 éve, hogy megvásárolta Kecskeméten a jelenlegi telephelyét is adó közel 20 ezer négyzetméteres ipari részt, azóta pedig számos újítást véghez vittek.

 

A mostani beruházásnak köszönhetően egy közel 4500 négyzetméteres gyár épül majd fel, ahol Magyarországon elsőként folyhat az EPS polisztirol hulladék újrahasznosítása, feldolgozása és az EPS polisztirol gyártása.

 

A projekt eredményeképp körülbelül 10 fővel nőhet a cég jelenlegi munkavállalóinak száma. A technológiai innovációt is magában foglaló beruházásnak köszönhetően a vállalat megduplázza gyártási kapacitását is.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu