Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.06.27. - hétfő, László napja van.

Belföldi hírek

Ultramodern raktárbázist adott át az Euronics

2022. május 20. 15:48
Ultramodern raktárbázist adott át az Euronics

Üllőn adta át legújabb raktárát az Euronics, ahol számos robotizációs megoldást építettek ki.

Tovább csökkenti a dolgozók fizikai leterheltségét az Euronics Kft. műszaki áruházlánc. A cég Üllőn adott át egy olyan raktárbázist, amely telis-tele van robotizált megoldásokkal, valamint mesterséges intelligenciával vezérelt árumozgató gépezetekkel. A beruházást közel 1,6 milliárd forintból hajtotta végre a vállalat.

 

A projektnek köszönhetően a raktártér is megkétszereződött Üllőn, a robotizáció bevezetésének eredményeképp pedig legalább harmadával gyorsabb lesz majd az árukiadás innen.

 

Megjelentek a robotkarok a raktárban

 

Az áruházlánc ezzel a fejlesztéssel mintegy 30 ezer négyzetméterrel bővítette raktárhelyiségét, ezáltal pedig jóval hatékonyabban és gazdaságosabban zajlanak majd a folyamatok. A cég székhelye Veszprémben található, azonban az üllői beruházással a fő raktárat Pest megyében hozták létre és innen látják majd el az áruházakat termékekkel.

 

Az új csarnokban mintegy 300-400 ezer terméket lehet tárolni, a beruházással pedig már a 2020-as évek második felére gondoltak. Az Euronics egyébként 1100 munkavállalóval rendelkezik, árbevétele pedig évről évre folyamatosan növekszik. A legnagyobb növekedést a webshop forgalmában tapasztaltak.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu