Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.03.20. - hétfő, Klaudia napja van.

Belföldi hírek

Ultramodern gyárat épített az Ineton

2023. február 02. 13:45
Ultramodern gyárat épített az Ineton

Világszínvonalon hajtotta végre legújabb beruházását az Ineton Kft. Magyarországon.

Szerencsére egyre komolyabb magyar és külföldi cégek indítanak nagyberuházásokat hazánkban. Rengeteg nagy keretösszegű beruházás korlátozódik Pest megyére, ahol 2022-ben is számos üzem épült fel, ez a folyamat a pedig 2023-ban is folytatódik.

 

Az INETON Kft. a hetekben készült el legfrissebb Pest megyei fejlesztésével. A vállalat Alsónémediben épített fel egy csúcstechnológiás gyárat, ahol ultramodern és digitalizált betonelemeket fognak gyártani a jövőben.

 

A cégcsoport egy nagyon korszerű gyárat húzott fel a településen, amellyel az lesz a fő céljuk, hogy magas minőségű és csakis előre elkészített elemeket hozzanak létre a szektor szereplői számára.

 

A gyárban rengeteg projekt automatizáltan megy majd végbe

 

Az üzem előreláthatólag márciusban kezdi meg a gyártási projektet. A cég egyébként az üzem építésétől kezdve, egészen a projekt átadásáig rengeteg folyamatot digitalizált és automatizált.

 

Ez a felfogásmód a gyártási munkálatoknál is megmarad, mivel az Ineton rengeteg digitalizált lépést alkalmaz az előállítás alatt, így a gyártás nagy része automatizáltan történik meg.

 

A cég úgy húzta fel a gyárát Pest megyében és úgy telepítette be a kapcsolódó technológiákat, hogy szinte bármekkora méretben le tudják gyártani a betonelemeket a partnereik számára.

 

Forrás: Magyar Építők
CS.SZ.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu