Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.21. - Sunday, Dániel napja van.

Belföldi hírek

Újabb ötven munkahelyet teremt egy német tulajdonú cég

2015. March 12. 10:45
Újabb ötven munkahelyet teremt egy német tulajdonú cég

Rákossy Balázs, az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár jelentette be, hogy több mint ötven új munkahelyet teremtett a német tulajdonú Rosenberger Magyarország Kft. jászárokszállási gyárában közel 780 millió forint uniós támogatás felhasználásával.

Rákossy Balázs, az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár, beruházás, munkahelyteremtés

A beruházás átadásakor Rákossy Balázs kiemelte: a kabinet legfontosabb céljainak egyike megfelelő gazdasági környezetet teremteni a jászárokszállásihoz hasonló fejlesztésekhez. Az államtitkár szólt arról is, hogy a fogyasztás növekedése, a munkahelyek számának bővülése, az uniós források felhasználásának hatékonyabbá tétele és az állami beruházások megteremtették a magyar gazdaság 3,6 százalékos éves növekedésének feltételeit és garanciát jelentenek arra, hogy ez a folyamat 2015-ben is fenntartható és stabil marad.

Rákossy Balázs közölte: a rövidesen induló pályázatok, amelyek közel 4200 milliárd forinttal támogathatják a gazdaságfejlesztést és a versenyképesség növelését, sokkal egyszerűbbek és átláthatóbbak lesznek a korábbiaknál.


MTI/NGM/MCOnet

Fotó: Bugány János/MTI

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu