Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.11.25. - szerda, Katalin napja van.

Belföldi hírek

Újabb gazdaságvédelmi akciótervet kíván elfogadni a kormány

2019. november 21. 13:40
Újabb gazdaságvédelmi akciótervet kíván elfogadni a kormány

Gulyás Gergely kiemelte: még nem áll minden adat a rendelkezésre, de a növekedési érték az Európai Unióban akár a legjobb is lehet.

Magyarország nem független az Európai Unió más tagállamainak gazdaságától. Azért, hogy a negatív gazdasági folyamatok a lehető legkisebbek hatással bírjanak hazánkra, és a magyar gazdaságot a recesszió közeli állapotoktól megóvják, második gazdaságvédelmi akciótervet kíván a kormány elfogadni a következő év legelején - jelezte Miniszterelnökséget vezető miniszter. A tárcavezető üdvözölte, hogy Várhelyi Olivér lehet az új Európai Bizottság magyar tagja, valamint a bővítés- és szomszédságpolitikát kapja portfólióként. A magyar ellenzék méltatlan támadása ellenére Várhelyi Olivér az egyik legfelkészültebb biztosa lehet az újonnan felálló uniós testületnek - jelentette ki.

 

Újabb gazdaságvédelmi akciótervet kíván elfogadni a kormány

Hatékony külső határvédelem, határkerítés nélkül az illegális bevándorlástól nem óvható meg Európa

 

Gulyás Gergely hangsúlyozta: azt várjuk az új Európai Bizottságtól, hogy javít az elrontott bevándorláspolitikán, nem konfliktust, hanem konszenzust keres ebben a kérdésben, továbbá a gazdaságpolitika irányán is változtat, valamennyi nagyhatalommal jó és korrekt kapcsolatokra törekszik, és megerősíti az európai életforma védelmét. A tárcavezető kifejtette: új elnöke van a Néppártnak, ő tegnap beszédet mondott, amiben semmi kifogásolnivaló nem volt, kivéve a külső határvédelemre és határkerítésekre vonatkozó kritikát. Hatékony külső határvédelem, határkerítés nélkül az illegális bevándorlástól nem óvható meg Európa - jelentette ki.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu