Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.28. - szombat, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

Újabb egészségügyi szolgáltatásokkal bővít a Doktor24

2021. október 09. 12:00
Újabb egészségügyi szolgáltatásokkal bővít a Doktor24

A budapesti Széchenyi fürdőben indít magángyógyfürdői szolgáltatásokat a Doktor24.

Tovább fejleszti szolgáltatói portfólióját a Doktor24 magánegészségügyi szolgáltató. A cég most a Budapest Hévizei és Gyógyfürdői Zrt. (BGYH Zrt.) vállalattal kötött megállapodást, amelynek keretein belül a Széchenyi gyógyfürdőben mozgásszervi betegségben szenvedőknek kínálnak magángyógyfürdői szolgáltatásokat.

 

A Doktor24 Magyarország egyik piacvezető egészségügyi szolgáltatója, amely a magán szférát érinti. 500 szakemberrel, 6 helyszínen és 90 rendelőben végzik minőségi tevékenységeiket. Alap-, járó- és fekvőbeteg ellátást is kínálnak. Diagnosztikát, rehabilitációt és gyógyítást biztosítanak gyermekeknek, felnőtteknek, sőt vállalati ügyfeleknek is, mindemellett komplex, személyre szabott ajánlatokkal várják a pácienseket.

 

Budapest egyik ikonikus fürdőjével kötött partnerséget a Doktor24

 

Az új szolgáltatások nem csak a Doktor24-nek jelentenek előnyt, hanem a járvány miatt visszaesést tapasztaló turisztikai vállalatoknak, jelen esetben a Széchenyi fürdő üzemeltetőjének, a Budapest Hévizei és Gyógyfürdői Zrt-nek is. Az új szolgáltatással új bevételre tehet szert a cég és ez némileg ellensúlyozhatja a szektor járványnak való kitettségét. Amennyiben a szolgáltatás népszerűvé válik a fürdőben, akkor azt több helyszínre is kiterjesztenék az érintett felek.

 

A Doktor24 Multiklinika prevenciós kezelési ajánlatokat kínál a mozgásszervi betegségben szenvedőknek.

 

Forrás: Világgazdaság, Doktor24, BGYH Zrt.
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu