Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.11.29. - kedd, Taksony napja van.

Belföldi hírek

Újabb bővítés a saját 5G hálózatot alkalmazó vállalatnál

2022. augusztus 20. 08:00
Újabb bővítés a saját 5G hálózatot alkalmazó vállalatnál

Fényeslitkén működik az East-West Gate (EWG) terminál, a helyszínen pedig új fejlesztéseket mutattak be.

Az köztudott, hogy az East-West Gate (EWG) nagyon komoly hangsúlyt fektet a jövő technológiákra, hiszen a Fényeslitkén elhelyezkedő vasúti terminál saját 5G-hálózattal is rendelkezik, ráadásul a belső kommunikációra is ezt használják.

 

A terminál területén a technológia működtetésére is az 5G-t használják, ennek eredményeképp pedig nagyon fejlett munkafolyamatokkal rendelkeznek. Ez az egyetlen szárazföldi intermodális kombiterminál a kontinensen, amely ilyen csúcstechnológiás megoldásokat alkalmaz.

 

Az 5G technológia révén szárnyalnak a fejlesztések

 

Fényeslitkén most újabb modern eszközöket adtak át és kiépítettek egy vadiúj vámudvart is, amely szintén a legkorszerűbb berendezésekkel lett felszerelve. Az épületet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága is használni fogja.

 

Magyarországon ez az eddigi első és egyetlen olyan vámudvar, amelyhez a normál nyomtávú vasutak mellett széles nyomtávú vasutak is csatlakozhatnak. A magyar nagyvállalat közleménye alapján a világ bármely áruszállító vállalata előtt nyitva állnak a lehetőségeik.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu