Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.25. - Saturday, Orbán napja van.

Belföldi hírek

Új üzemcsarnokot adtak át Tatán

2018. January 27. 08:00
Új üzemcsarnokot adtak át Tatán

A német tulajdonú MooWa Assembling Kft. a Tatai Ipari Parkban épített 3200 négyzetméteres új üzemcsarnokot. Dr. Pana Petra a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára az átadáson hangsúlyozta: Németország a legjelentősebb befektető Magyarországon.

A számítástechnikai kábelek és csatlakozók összeszerelésével foglalkozó vállalat 2011 óta működik Tatán. Fő tevékenysége számítástechnikai és telekommunikációs kábelek összeszerelése, melyeket exportpiacra gyárt, és Európa számos országában értékesít. Az államtitkár elmondta, hogy a német vállalat beruházása az ékes bizonyítéka annak, hogy érdemes Magyarországon befektetni. A saját forrásból megvalósított beruházás értéke 620 millió Ft volt, és jelenleg a vállalat 100 millió Ft értékben napenergia hasznosítását magában foglaló beruházást valósít meg.

 

A MooWa Assembling Kft. új üzemcsarnokot épített Tatán

A MooWa Assembling Kft. családbarát munkahelyeket biztosítson munkavállalóinak

 

 

A vállalat kiemelt figyelmet fordít arra, hogy családbarát munkahelyeket biztosítson munkavállalóinak. A német vállalatok visszajelzései alapján az eddigi pozitív trend folytatására lehet számítani, mellyel további, új beruházásokat hoznak Magyarországra, új munkahelyeket teremtenek. Jelenleg körülbelül 3000 német cég van jelen Magyarországon, melyek közel 200 ezer embernek adnak munkát.

 

KKM/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu