Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.21. - szombat, Konstantin napja van.

Belföldi hírek

Új szolgáltatással jelent meg a Főtaxi

2022. január 12. 10:00
Új szolgáltatással jelent meg a Főtaxi

A futárpostai piacra tört be a Főtaxi, akik most már csomagszállítási szolgáltatást is vállalnak.

Budapesten és az agglomerációs környéken indított új csomagszállítási szolgáltatást a Főtaxi, Főtaxi GO néven. A cég eddig még nem végzett egyetlen szolgáltatást sem a futárpostai piacon, január elejétől azonban már a hét minden napján, napi 24 órában elérhetőek a futárpostai-szolgáltatásaik.

 

Az új szolgáltatás lényege, hogy a feladott küldeményeket a nap 24 órájában képesek elszállítani a címzetthez. Az adott csomag méretétől függően motorral, személyautóval, furgonnal vagy teherautóval kézbesítik az árut.

 

A legkisebb levelektől a legnagyobb csomagig mindent kézbesítenek

 

Ha valaki megrendeli az újonnan indult szolgáltatást, akkor 4 órán belül biztosan felveszi egy futár a csomagját, de sürgősségi felvételt is vállalnak, ez esetben pedig akár a megrendeléstől számított 5-10 percen belül megérkezhet egy futár az adott küldeményért. A nonstop tevékenység másik előnye, hogy bármikor megváltozhatjuk a címet, ahová a csomagot küldjük, természetesen a kézbesítés időpontjáig.

 

A Főtaxi közleményében kiemelte, hogy az utóbbi 2 év szinte az összes szektorban megmutatta, mennyire fontos a mobilitás, a vállalatok pedig sokszor sürgősen és biztonságban szeretnének eljuttatni egy dokumentumot vagy egy berendezést a partnereiknek, vagy a home-officeban dolgozó alkalmazottaknak, ezért is indították el a Magyarországon még egyedinek számító szolgáltatást.

 

Forrás: MTI, Főtaxi
CS.SZ..

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu