Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.22. - Saturday, Paulina napja van.

Belföldi hírek

Új szakképzési központ nyílt Budapesten

2017. August 30. 12:16
Új szakképzési központ nyílt Budapesten

A Magyar Telekom 400 millió forintos beruházásában új oktatási központot létesített Budapesten, amely évente 2 ezer munkavállaló képzését teszi lehetővé.

A képzésekre a cég évente körülbelül 30 millió forintot fordít, az épületben többek között 12 tréningtermet, műszaki- és gyakorlótermeket és oktatói szobákat alakítottak ki. A Magyar Telekom tájékoztatása szerint a jövő munkahelyekeit az együttműködés, a tudásmegosztás, a találkozás színtereként képzelik el, így a munkakörnyezetet is ennek megfelelően alakítják ki.

 

Új szakképzési központ nyílt Budapesten a Magyar Telekom beruházásában

A Magyar Telekom új oktatási központjában évente két ezer munkavállaló képzése valósulhat meg

 

Szabó János gazdasági vezérigazgató-helyettest szerint az intézmény működésétől a vállalaton belüli tudásbázis egységesítését várják. A központ többek között szakmai alapképzések, nyelvi képzések, készségfejlesztések és tréningek lebonyolítását is lehetővé teszi.  Az épület a vállalat új, 2018 második felére felépülő, közel 60 ezer négyzetméteres központjának közelében áll majd, nemzetközi elismertségét pedig az is jelzi, hogy a Deutsche Telekom kiválasztási és értékelő központot üzemeltet majd itt - áll a közleményben.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu