Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.06.03. - Saturday, Klotild napja van.

Belföldi hírek

Új piacra tört be sikeresen a Penny

2022. July 27. 09:00
Új piacra tört be sikeresen a Penny

Magyarországon folyamatosan bővíti és gyorsítja szolgáltatásait a Penny áruházlánc.

Már összesen 24 budapesti Pennyből tudnak a lakók házhozszállítási szolgáltatást igényelni, valamint egyre több nagyvárosban teszik lehetővé, hogy otthonra rendeljenek. A nagyvállalat folyamatosan fejleszti magyarországi szolgáltatásait, az új bővítések eredménye pedig az, hogy már 3 millió hazai lakos rendelhet online a Pennyből.

 

A Penny egyébként toronymagasan Budapesten kínálja a legtöbb szolgáltatást, hiszen már 24 fővárosi áruházból igényelhető a házhozszállítás. Hazánkban a Penny indította el legelőször ezt az úgynevezett extra gyors kereskedelmi szolgáltatást, hiszen a cég a gyorsaságot is biztosítja.

 

Extra gyorsan is kiszállítják az árut, ha kéri a vevő

 

Az áruházlánc a Foodpandával kötött partnerség eredményeképp szállítja ki gyorsan és hatékonyan a rendelt árukat, legyen az alapvető élelmiszer, főzéshez szükséges termék vagy más termék.

 

A cég felhívta a figyelmet, hogy a folyamatosan növekvő és gyorsan változó vásárlói igényekre reagálni kellett, ezért indították el a kiszállító vállalattal együtt a szolgáltatást, amellyel főleg a fiatalabb korosztályt szeretnék megcélozni. A fejlesztésekhez ma már a piaci igény és a technológia adott.

 

Érdekesség, hogy összesen már 1300 termék rendelhető házhoz a Pennyből és lehet kérni extra gyors szállítási szolgáltatást is. Budapesten kívül egyébként több magyar nagyvárosban debütált már a szolgáltatás.

 

Forrás: Pénzcentrum
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu