Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.22. - Saturday, Paulina napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

Új munkahelyeket teremt a 1,2 milliárdból felépülő új magyar csokoládégyár

2012. February 19. 19:37
Új munkahelyeket teremt a 1,2 milliárdból felépülő új magyar csokoládégyár
A Happy Chocolates Zrt. mintegy 1,2 milliárd forintos beruházással hozott létre csokoládégyárat Budapesttől 40 kilométerre, Úriban - közölte Torma Veronika, a társaság marketing és kommunikációs igazgatója.
A komplexumban már átadták a 4.000 négyzetméteres üzemcsarnokot, az ezer négyzetméteres irodaházat, valamint egy 240 négyzetméteres inkubátorházat. A  területhez kapcsolódó 3-4 ezer négyzetméteres logisztikai bázist nyáron adják át. A társaság megkezdte a gyártósorok beszerzését, így nyár elején elindulhat a próbagyártás.

csokigyár

Idén nyáron elindulhat a próbagyártás az új magyar csokoládégyárbanAz üzem kapacitása napi 50 tonna lesz. A teljes egészében magyar tulajdonosi körrel rendelkező Happy Chocolates Zrt. célja, hogy a minőségi csokoládégyártás mellett új munkahelyeket teremtsen, és fellendítse a térség gazdasági helyzetét. A tervek szerint a társaság a termelés beindításával 100 új munkahelyet teremt.

A Happy Chocolates Zrt

A tervek szerint a társaság a termelés beindításával 100 új munkahelyet teremtA beruházás részben pályázati támogatásból, részben pedig banki finanszírozásból valósult meg. Az Európai Unió 35-50 százalék közötti támogatást biztosított az alapberuházás megvalósításához.

MTI/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu